Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak a Windows 8...

Mit csináljak a Windows 8 hibáimmal?

Figyelt kérdés

ELŐRE SZÓLOK, HOGY A WIN8 SZIDÓK VÉLEMÉNYEI NEM ÉRDEKELNEK!! MEGOLDÁST KERESEK, NEM WINDOWS 7-ET!

Ha elmegyek a géptől 30 percen belül alvó módba kapcsol. Na az a baj, hogy ebből kékhalál nélkül még nem jött vissza. Újratelepítéses tanácsok nem érdekelnek! Esetek:

-10 másodperc után bejön a zárolási képernyő, bejelentkezek, a programok mondhatni futnak fél percig, majd kékhalál DRVIER_POWER_STATE_FAILURE névvel. Ez a leggyakoribb.

-Miután beírtam a jelszavamat elkezd tölteni, 1 mp után megakad, hdd led nem villog, órákig így maradhatna

-Lenyomok egy gombot, elindulnak a ventillátorok, a power led villogásból világításba lép át, nincs videójel és ennyi...

2013. szept. 5. 20:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Alaplapi (meg a többi) driver fenn van?

G.

2013. szept. 5. 20:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy... a legfrissebb chipset driver feltelepítése után kezdődtek ezek :/ Asus M5a97 evo r2.0 Újratelepítve is volt amúgy a driver. Az összes driver. De semmit sem csinált.
2013. szept. 5. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Aha. Milyen Windows 8?

Miért nem jöhet szóba az újrarakás?

G.

2013. szept. 5. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
ez hardware hiba a leírásod alapján,úgy hogy nyugodtan viheted a legközelebbi szervizbe
2013. szept. 5. 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
teed a rendszert újra mert a driverrel lehet valami
2013. szept. 5. 21:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Win 8 Enterprise x64. Újrarakás másoknál fél nap, nekem napokig tart lementeni az összes adatomat, majd minden programot visszatenni rá. Erre nekem semmi időm nincs...
2013. szept. 5. 21:22
 7/13 anonim válasza:
A windows 8 alatt csinálj egy úgy nevezett Helyreállítást ez a funkció már Windows 7-ben is elérhető lesz egy lista ott ki kell jelölni hogy milyen időpontbeli állapotra szeretnéd visszaállítani
2013. szept. 5. 21:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Válts energiagazdálkodási sémát, vagy a jelenlegiben állíts be, hogy soha ne menjen alvó módba a gép.

Ha nem automatikusan megy el, hanem te rakod alvó módba, akkor is ugyanezt csinálja egyébként?

2013. szept. 5. 21:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanezt csinálja. A helyreállítás ki van kapcsolva. Holnap frissítem a bios-t, mivel egy elég régi verzió van rajta.
2013. szept. 5. 22:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Gondolom a legfrissebb driver a legfrissebb biossal jobban szimpatizál, kíváncsi vagyok.
2013. szept. 5. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!