Mi a baja a pendrive-nak?
Nemrég vettem egy Kingston 16 gigás pendrive-t, viszont alapból rajta van az urDrive, aminek van egy 29 gigás rejtett mappája és nem tudom letörölni. A resources almappa tele van tök ismeretlen fájlokkal, és az avast-al sem tudom átvizsgálni. (valamiért nem indul)
Mi ez, valami vírus? Hogyan szabadulhatok meg tőle?
Itt egy kép: [link]
Ezt neked jövőből küldték.
Az egyik fájlt 2066-ban módosították. xD
Én nem piszkálnám az urDrive-ot, hanem használnám. Egy csomó biztonsági meg kényelmi eszköz van benne.
29 MB egyébként sem számottevő egy ekkora meghajtónál. (DE még 290 MB sem)
Nem olvastad el figyelmesen: 29 GB :-)
Egyébként az urDrive alapból nem indult hiába kattintottam az .exe fájlra, szóval mire is való ez a progi?
Figyelmesen elolvastam, csak miután egy 16 GB-os tárhelyen nem lehet 29 GB-os mappa, ezért a lehetséges logikus méreteket adtam meg.
Az urDrive meg vírusirtót, böngészőt, lejátszó eszközt, stb tartalmaz. Magaddal viheted a könyvjelzőidet bárhova, bármilyen gépen meg tudod nyitni a fájljaidat, meg ilyenek.
Legalábbis ezeket írják róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!