Ha az office 2010 ezt írja ki mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Mindenre azt írja, hogy nem licencelt termék és letiltja az egészet nem tok bele írni stb. Kérdésem: Hol tudom állítani a kódot vagy mit csináljak, hogy újra jó legyen?2013. szept. 3. 10:30
1/7 anonim válasza:
2/7 csacsi2 válasza:
Ha minden igaz: súgó/termék aktiválás -ba beírod a licensz kódot.
Nem kell egyből rosszra gondolni, jártam én is úgy hogy karbantartás eredményeképpen törlödött a licensz.
3/7 A kérdező kommentje:
az a gáz h nekem akkor lejárt teljesen:S Véletlen nincs ötleted, hogy tudom úgy megbuherálni, hogy újra működőképes legyen?
2013. szept. 3. 11:12
4/7 csacsi2 válasza:
Mindenre van megoldás, csak meg kell találni és ez az a kérdés amiben nem segíthetek és gondolom a többiek sem!
5/7 anonim válasza:
Ezzel aktiváltatni tudod:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/7 anonim válasza:
U.I.:
A Magnet linket válaszd!
Ha nem megy, akkor töltsd le a BitLord-ot!
-
7/7 anonim válasza:
Amint megvásárolod máris használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!