Hogyan tudnám azt megoldani hogy két külön kimenetről két külön hangszóróra menjen a hang?
Figyelt kérdés
van egy asus f1a55-m lx r2.0-ás alaplapom ami támogatja a sztereót a kvadrofont az 5.1-et és a 7.1-et és az lenne a kérdésem hogy kvadrofonra állítva hogyan tudnám megoldani hogy az egyik kimeneten a skype szóljon a másikon a YT. mivel a skype egyszerű fülhalfatón megy és ha közbe zene megy akkor nem igazán jó ha meg a hifin van akkor nem akarom hogy hallják amit beszélgetek. tehát ezt hogyan lehetne megoldani milyen programmal ?2013. aug. 25. 12:48
2/5 A kérdező kommentje:
és ha az is van utána hogy ?
2013. aug. 25. 12:53
3/5 anonim válasza:
Ezután szerintem már értelem szerű.
Az adott programot (pl Skype) párosítod azzal a hangeszközzel amelyikre a fülest dugtat.
A hangbeállításoknál a fő rendszerhangnak megadod a másik hangkártyát. Így a két hang egymástól független lesz. Persze ezt így leírni egyszerű, de aki először csinálja az megizzadhat vele. Egyszer csináltam már ilyet, és a végén működött is, de mire rájöttem mindenre. . . .Húú, az kemény volt.
4/5 anonim válasza:
A programoknál ki lehet választani a hangeszközt.
Pl. a böngésző használja az alapértelmezett gagyi alaplapi hangkártyát, a skype pedig a másikat.
Mondjuk egyszerre úgyse csinálod a kettőt, de ha mégis, akkor lentebb veszed a jutub hangerejét, és tadamm: márse zavaró annyira.
5/5 A kérdező kommentje:
hát igen én is elég sokad gondolkodtam ilyeneken de felhagytam vele ezért írtam :) köszi :)
2013. aug. 25. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!