Hogyan köthetem hangszórókra a PS3 konzolom hangsávját?
HDMI-ről menne a kép monitorba, de a monitoron nincs audio sáv hozzá, így hangszórókra kötném RCA kábelekkel (piros-fehér).
Van ez az átalakító, ezt néztem hozzá:
A Jack végét pedig bedugnám a következő hangszóró "Input (PC/MP3/CDplayer)" aljzatába:
De nekem azt mondták, hogy az átalakító csak Jack -> 2xRCA működik, visszafelé nem. Pedig nekem úgy kell, hogy 2xRCA -> Jack.
Így megoldható? Vagy ha nem, milyen lehetőségeim vannak?
Szerintem "input" bemenetről nem fogsz leszedni hangot nekem sem sikerült a TV-nél.
jól mondták visszafelé nem működik.
"A Jack végét pedig bedugnám a következő hangszóró "Input (PC/MP3/CDplayer)" aljzatába:"
A kérdező nem is hangot akar leszedni inputról, az a 2.1 bemeneti aljzata, hanem oda akarja kötni a PS3 rca hangkimenetét.
Dehogy van benne dióda. Elég érdekes lenne ha dióda egyenirányítaná az audio jelet.
Ugyanez van a 3.5-es átalakítóban is, legalább már vagy 10-et kellett javítanom. Ez csak egy szimpla csatlakozó átalakító, semmi elektronika nincs benne. Nem is látom értelmét.
Szerintem a diódás átalakító, amit szétszedtél speciális darab lehet. Ami nem csak a csatlakozó fizikai átalakítását végzi, hanem a jelet is átalakítja valamiféle vezérlőjellé.
De egyébként az átalakító dugótól jobb megoldás egy RCA-jack átalakítókábel. Mégpedig azért, mert így egy extra csatlakozással kevesebb van.
És még olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!