Van olyan program, ami segítségével 1 videó képi anyagát, és egy másik videó hangsávját össze tudok rakni 1 videóra?
Figyelt kérdés
Esetleg magyar segédletet nem tudtok hozzá mutatni? Előre is köszönöm.2011. aug. 4. 15:41
1/6 anonim válasza:
VirtualDub.
A hang videót beolvasod - file, open video file
Lemented a hangját - file, Save WAV
2/6 anonim válasza:
Nem is kell lementeni a hang videóról a hangot.
Virtualdub-ban megnyitod a kép videót,
hozzáadod hangként a hangvideót - audio, audio from ozher file
Utána - video, direct stream copy
mentés - file, save as avi...
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm ez sikerült, és azt nem tudod,hogy ha kicsit csúszik a hang és a kép, azt hogyan tudnám összehangolni?
2011. aug. 4. 17:07
4/6 anonim válasza:
Tudnod kell mennyit késik vagy siet.
VirtualDub-ban
Audio, interleaving.
Alul, Delay audio track by... milisec-ben add meg 1sec=1000msec
Pl. ha késik a hang 2 másodpercet, akkor írj be -2000(minusz 2000)
Ha siet a hang 2 mp-et akkor írj 2000-et.
5/6 anonim válasza:
Ja, és direct stream copy mentés előtt.
Különben újrakódolja.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, ez is sikerült, de rájöttem nem nekem való ez. Tudod, egy rossz minőségű magyar tv-ben felvett sorozatot akartam átrakni dvdrip minőségű képre, csak mivel a reklámvágásoknál folyamatosan csúszik így nem tudtam megcsinálni, de azért nagyon köszi!:D
2011. aug. 4. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!