Melyik operációs rendszert ajánljátok gamingre?
Figyelt kérdés
Ha lehet, ne csak annyi írjatok, hogy Win7 vagy Mac, hanem azt is, hogy melyik altípust2013. aug. 24. 19:24
1/3 anonim válasza:
Windows 7ből a Home Professional is elég, ha nincs 3GB-nál több memóriád. Ha több van akkor Ultimate 64 bites.
(Mac nem játékra való)
2/3 anonim válasza:
Mindenképp 64-bites Windows 7-et ajánlok. A Home változatot kerülném, nagyon meg van nyirbálva. A Home Premium-ban még a tskill parancs sem működik (ezzel lehet leállítani 1-1 folyamatot). Szóval legalább Professional, vagy Enterprise/Ultimate. A Windows 8-at nem ajánlom. Hulladék grafikus felülete van, bár ez eléggé szubjektív kérdés, de ettől függetlenül is elég sok panaszt hallottam róla, más kérdésekben is. A Windows 7 sokkal kiforrottabb rendszer. Talán 1-2 szervízcsomag múlva a 8 is ajánlható lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Ilyen választ vártam. :)
Személy szerint a Win8 kezelőfelülete egyáltalán nem tetszik, állítólag modern és letisztult, szerintem átláthatatlan és béna. meg a tálca csak kurzormozgásra jön elő...
És én is a Professional-ra gondoltam, mert ami az Ultimate-ben van, azt nem használnám, ami alatta van, az kevés...:/
2013. aug. 24. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!