Ezeken az összeállításon elfut pár játék?
Figyelt kérdés
Nyílván nem az ilyen BF, meg hasonlókra gondolok, de egy League of Legends, meg hasonlók
1.)
CPU: 2 x 2.24 GHZ
RAM: 4GB 800 MHZ
Illetve a másik lehetőség
2.)
CPU: 4 x 2.42 GHZ
RAM: 16GB 1333MHZ
Nyílván az utobbin elfutnak a fent említett játékok, csak az árában egy jó 100.000 forint különbség van, ezért ha lehetséges, az elsőt venném, de azon nagyon lehetetlen, hogy elfusson egy ilyen League of Legends szintű játék ?
2013. aug. 21. 21:17
1/5 anonim válasza:
Ühh hát ez így nagyon vérszegény adat. Ennyiből az is elképzelhető hogy az első jobb, mint a második.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem és köszi, miket kéne még leírnom?
2013. aug. 21. 21:23
3/5 anonim válasza:
Első sorban a videókártyát, ha nem értesz hozzá, akkor inkább a nevét írd (nehogy csak annyit írj, hogy mennyi memóriát támogat : D). Ezen kívűl nem ártana a CPU konkrét neve, A RAM márkája (neve). Alaplap, HDD vagy SSD tulajdonságai. Játéknál a videókártya számít a legjobban, szóval azt mindenképp.
4/5 anonim válasza:
az a 16 GB RAM szerintem teljesen felesleges egy 2 magos procihoz, elég oda 8 is nagyon max!
5/5 anonim válasza:
jah benéztem 4 magos de ahoz is sok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!