Levis56 kérdése:
Hogyan telepítsem az adat cd-re kimentett progrmjaimat?
Figyelt kérdés
Win7 ről lementettem a telepíttt programjaimat majd felraktm a Win8-at a kimentett progikat bemásoltam a letöltések mappába vírúskeresőtől cd író programokig mindent van amelyiket megtudom nyitni és hsználni is de valamelyiknél azt írja hogy reinstalláljam de ha jobb klikk egérrel nyitom nincs olyan parancs hogy telepítés csak megnyitás akkor viszont a program mappa fájljait adja ki, parancsikonról is ugyan ez a szitu.Hogy tudnám telepíteni a progikat,és minden program angolul jelenik meg pedig mind magyarul lett lementve.2013. aug. 21. 16:27
1/3 anonim válasza:
Telepített fájlokat másoltál át, registryket így nyilván nem kapja meg a gép, ami néha létfontosságú dolgokat tartalmaz a programhoz. Letöltöd az INSTALLERT és felrakod azzal.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Nem a feltelepített progikat kéne másolgatni hanem a telepítőfájlokat. Így persze a 8-as alá újra fel kell telepíteni, de ennek ez is a normális módja...
3/3 A kérdező kommentje:
KÖsz a válaszokat már rájöttem én is, még nem csináltam ilyet de hát mindig a hülyeségeiből tanul az ember.
2013. aug. 21. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!