A Video Spin miatt történhetett adatvesztés a számítógépemen?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a programot és telepítettem, de valamiért nem volt hajlandó fájlokat megnyitni. Valami Windows -ban lévő, dll hibáról írt ki hibaüzeneteket, de azt anélkül is kiírta, hogy bármit be akartam volna tölteni, csak a megnyitás után. Eleve a Movie Maker fagyogatása miatt voltam kénytelen letölteni, az előző gépemen működött is jól a Video Spin, de most nem volt jó. Sima XP -m van most is. Lényeg az, hogy letöröltem, de utána, a vele közös mappából eltűntek a projekthez használandó videók és képek, valamint hanganyagok is (erről a törlődéstől az uninstall alatt semmilyen figyelmeztetést, stb. nem kaptam.) Egyszerűen, a program letörlése után vettem észre, hogy random fájlok (jó sok) hiányoznak. Mi lehetett a gond? Vagy esetleg a Movie Maker előző fagyogatása miatti sok, kényszerű Ctrl-Alt-Del -ezés tett be a fájloknak? Kb. 2 GB anyag ment a levesbe, fogalmam sincs mikor, hogyan. Sajnos nem ellenőriztem a fájlok meglétét, miután rengeteg Movie -Maker -es kínlódás után, letöltöttem a Pinnacle Video Spin -t.2013. júl. 15. 17:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!