C-media hangkártya programot hogy tudok telepíteni w7-re?
Figyelt kérdés
még jó pár évvel ezelőtt találkoztam már ezzel a problémával,de akkor valahogy megoldottam. Most azóta ismét újratelepítettem a gépem, és mindig ezt írja ki telepítéskor : Csatlakoztassa a C-media PCI Audio Device eszközt!
Valakinek ötlete ?
előre is köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 13. 16:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem szedd le a drivert a gyártó oldaláról.
2/7 A kérdező kommentje:
onnan szedtem, és azt írja ki ugyanúgy.. ez egy őskori probléma c-mediasoknál.. de a megoldást már nem tudom.
2013. aug. 13. 16:52
3/7 anonim válasza:
Többi driver fent van? Csak mert ez akkor is előfordulhat, ha nincs fent a chipset driver.
4/7 A kérdező kommentje:
fent van .. :\
hihetetlen rossz a hang most így 5.1-el
2013. aug. 13. 17:01
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már fel ment azóta a driver, csak nem indul el.. mindig azt írja ki, hogy az örökölt CPL hibát észlelve leáll, s így marad csak 2 hangszoró hangzás az 5.1 helyett
2013. aug. 13. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!