Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Baj van a Mozzilával! Nem...

Baj van a Mozzilával! Nem jegyzi meg az előzményeket, nincsenek könyvjelzők se pedig mentettem el őket. Miért? BŐVEBBEN LENT!

Figyelt kérdés

Amikor megnyitom a Mozzilát egy piros sávot ad ki és abba valami olyasmit ír ki hogy egy másik program használja és hogy az előzmények és a könyvjelzők nem fognak rendesen működni.

Ha beírok valamit (pl.:facebook.com) akkor beírtam és egy másik oldalra akarok menni(mondjuk ami f-el kezdődik)és akkor már nem adja ki hogy facebook.

2013. aug. 13. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:

nincs ilyen hibája a ff-nak,mint amit te leírtál,

-de tegyél képet,és segítünk

2013. aug. 13. 15:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Felmérgelt és letöltöttem a Chrome-ot.Azzal sokkal jobb minden.Nem akadozik a videó sem!

De azért köszönöm a válaszod...

2013. aug. 15. 09:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak kéne a segítség...Íme a kép:

[link]

[link]

2013. aug. 17. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Vírusra gyanakszom elsősorban. De ahogy a figyelmeztetés is írja, lehet hogy a vírusirtód bolondult meg.
2013. aug. 24. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!