Skype előzményeket/üzeneteket hol lehet visszanézni?
Ha rámentem a kézi törlésre, akkor már sehol sem lehet visszanézni a skype-on az addigi üzeneteket? Jobb gombbal rákattintok a személyre, akkor inaktív a korábbi üzenetek opció, szóval az kilőve.
A másik, hogy a beállításoknál kézi törlésre van állítva a korábbi üzenetek törlése, és én nem töröltem semmit, akkor hogy lehet, hogy a korábbi üzenetek opció inaktív, ha jobb gombbal rákattintok a személyre? Valahol még be lehet azt állítani?
Kérem ne tegyétek át máshova, párkapcsolat téma, barátnőmmel való beszélgetésekről van szó, sokat jelent számomra.
Rakd fel telóra (ha most gépen vagy), jelentkezz be előbb a géppel, majd utána a telóval, ugyanazzal a felhasználóval.
Ha nincs bekapcsolva a törlés/nem törölted kézzel, akkor X napra visszamenőleg szinkronizál a teló a géppel a skype szerverén keresztül.
Most volt a skype-msn összeházasodás, emiatt lehetnek bugok, szóval ez csak egy esély, nem megoldás.
Először is köszi.
De a kérdésemet bontsuk kétfelé, ha kézileg töröltem, akkor nincs már lehetőség visszanézni a korábbi üzeneteket? Egyáltalán csak az a lehetőség van a korábbi üzenetek visszanézésére, hogy jobb gomb a partnernél, és ott ugye a korábbi üzenetek opció?
A másik, hogy ha nem töröltetem a géppel a korábbi üzeneteket, akkor miért van, hogy magától törli őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!