Az embereknek miért kell okos telefon?
nem mindig elég... pl.:e-mailt vársz,de egy vonaton vagy, nem vagy gépközelben de kellene sürgősen valami a netről ,gps-ként is használható stb
Én pl.: egy Sony Erisscon Vivaz Prot használok, ez már okos telefon, de az okos telefonok között buta! tehát ez éppen annyit tud ami nekem kell!
Nem elég sok esetben. Előfordulhat, hogy olyan helyen vagy, ahol más módon nem jutsz internetközelbe és fontos email-ezést kell folytatni, vagy utána nézni menetrendnek. De lehet vele kommunikálni akár Skype-pal is, és ha van a közelben WIFI és a másik személy is Skype-on van, ingyen lehet beszélgetni.
Akár még GPS-ként is lehet használni, túrázáshoz hasznos útitárs lehet. És még biztos, sok mindenre használható, de most hirtelen ennyi jutott csak eszembe.
Persze sok ember hülyeségre is használja, de lássuk be, nagyon hasznos tud lenni.
Az "okos telefon" nem attól okos, hogy van rajta net. Ha nagyon leegyszerűsítjük a kérdést, már a Nokia 3510i-m is okos volt, mert harmadik fél által gyártott programokat lehetett rá telepíteni, kiterjesztve ezzel a gyári tudását. Ma már persze az, hogy internet-képes, az alapkövetelmény.
Megváltoztak az internet használat szokásai. Sokaknak lételeme a közösségi oldalakon/szolgáltatásokon lógni (Facebook, Twitter, Instagram stb.), és egy-egy képet, gondolatot, "8-kor sör a ... helyen" nem ér rá otthonról osztani, főleg, ha nem megy haza. :-) Vagy ha pl. ott vannak az "ingyenes" navigációs programok (Google Maps, Waze). Ezek internet kapcsolat nélkül semmit nem érnek. És sorolhatnám.
De ha Neked mindez nem hiányzik, szerencsés ember vagy, és ezt komolyan gondolom.
Mert ez a divat per pill am meg már 95%-ba csak olyat lehet kapni.
De én is maradok a gombosnál 7 éve megvan remekül müxik.
A húgom vett egy samsung galaxy s2-t csak 4x romlott el 3 hónap alatt jelenleg is szervizbe van.
És akkor ilyet lehet hallani h sokkal több okos telefont adnak el. Hát persze mert fagy, akad, nem reagál semmire, vírusos lesz, betörik a képernyője...
Ismerőseim közt nincs olyan akinek 1 éven belül ne romlott volna el v mi miatt.
Szóval lehet h az enyémen csak telefonálni lehet de 7 év alatt nem volt annyi baja mint okos társainak egy hónapba.
Pl holnap is egy ilyen okostelon fogok szoftvert frissíteni szívességből.
Én azt mondóm ne vegyetek, igaz van rajta net,meg ilyen olyan alkalmazások...
De drága és sz... és ezt értem Samsungra, Iphone, HTC-re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!