Windows 7/Xp telepítése pendrivéra hogyan? (Felpontozlak)
Figyelt kérdés
Az a kérdés merült fel bennem hogy hogyan lehetne Xp-t vagy 7-et telepíteni usb-re?Googléba nézegettem de csak usb-ről való telepítést láttam ami nekem nem aktuális.Nos azt szeretném hogy az usb-n legyen egy op. rendszer2013. aug. 12. 11:24
1/5 anonim válasza:
megoldható lenne,de napokon belül tönkremnenne az usb kulcsod. Nem ilyen mennyiségű adat mozgatására találták ki.
2/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
egyrészt baromi lassú lenne, mert a pendrive sebessége kevés egy oprendszer működtetéséhez. Másrészt hamar tönkremenne a pendrive a sok felesleges írástól, mert az oprendszer aztán írja rendesen, harmadrészt pedig nagyon valószínű, hogy a feltelepített oprendszer csak azon a gépen működne, ahol feltelepítetted, máshol nem...
Ezért nem érdemes ilyen csinálni...
5/5 anonim válasza:
Lepontoztok,mikor az igazat beszélem. Rendes egy társaság. Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!