Minecraft Bukkit szerver probléma!?
Ezt írja :
D:/szerver>java -Xmx1024 -jar craftbukkit.jar -o false
A megadott nevet <java> a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként,futtatható programként vagy kötegfájlként.
D/szerver>PAUSE
A folytatáshoz nyomja meg egy billentyűt mi baja van?
Nyisd meg WordPad-el az indítóját, és azt a "nevet" írd át arra, amit el akarsz vele indítani. (Jelen esetben itt a "craftbukkit" részt kell kicserélni a szükségesre.)
Fontos: - A .jar muszáj, hogy ott legyen a végén.
- "Xmx1024" ez a rész azt jelenti, hogy mennyi RAM- ot adsz a futtatásához. (MB-ban)
ÖÖ nem a craftbukkit-al van baj...
Hanem a java paranccsal...
A bat-ban a java részt cseréld ki a javaw.exe helyére, pl nekem: C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe
Vagy be kell állítani a PATH változót:
Számítógép (asztali ikon)->Tulajdonságok->Speciális rendszer beállítások->Környezeti változók->A rendszer változók résznél keresd meg a PATH változót, jelöld ki és nyomd meg a Szerkesztés gombot. Menj a végére az értéknél és írj egy pontosvesszőt (";") és utánna írd be a java bin mappájának helyét. (Pl. C:\Program Files\Java\jre7\bin)
1# válaszoló vagyok:
Írtam egyet, kipróbáltam, működik:
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar <ide írd a szerverfájl nevét>.jar -o false
PAUSE
1 .bat formátumú ennyire hülyének nézel?
2 a.bat-os indítónál írja ezt ki.
szia!
nekem is jelenkezett az amit leírtál és megoldás:
https://www.youtube.com/watch?v=CWHb-VGU708
ezt nézd meg működni fog
"A megadott nevet <java> a rendszer nem ismeri fel ..."
Van java a gépeden? xD
Ha van akkor a bat-ban a java részt cseréld ki a a javaw.exe helyére, pl.: "C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe" -Xmx.. -Xms.. -jar.. -o false
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!