Valami gond van a cmd-mel. Mittegyek?
TC-ben létrehozhatsz füleket. Létrehozol egy fület, amiben mindig az a mappa van megnyitva és nem kell keresgélni.
"a cmd" alatt itt egy valami.cmd fájlt értesz? Ha igen, akkor csináld azt, hogy TC-vel bemész a mappájába, alul beírod, hogy "cmd", enter, ekkor bejön egy konzol ablak. Ide írd be annak a valami.cmd fájlnak a nevét és enter. Ekkor el fog indulni a cucc, de ha lefutott, akkor nem fog bezáródni a konzol ablak. És így el tudod olvasni a hibaüzenetet.
hát igazából ez a cmd egy java fájlt indít el, és bocs rosszul írtam, nem kilép hanem hanem ezt írja:
,,C:/USERS...java -Xms512M -Xmx512M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE A megadott nevet(java) a rendszer nem ismeri fel belsző vagy külső parancsként, füttatható programként vagy kötegfájlként.,,
mégegyszer bocs h elírtam és köszi a választ
Jó, azt kell csinálnod, hogy a Futtatás, "cmd"-ben lefuttatod ezt a parancsot:
set PATH=%PATH%;C:\Program Files\Java\jdk_XXXXX\bin\
Persze pontosítsd az útvonalat, hogy a Java könyvtárára mutasson. És így már fel fogja ismerni a "java" parancsot. :)
hát akkor ha jól értem akkor a start keresőjébe beírom h cmd és odaírom a cmd a parancsot amit attál
beírom entertnyomok és nemtörténik semmi, nemírki semmit, csak bakerül a cmd -be, mitha egy sima szöveget írtam volna bele
ez a parancs amit beírok:
c:/users/Ádám>set PATH=%PATH%;c:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\
és nemtom h énromtom el vagy mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!