DVD 800 navi térkép frissítés hogyan?
Figyelt kérdés
Egy Opel Insigniához van egy dvd 800 navi lemez a wauxhall-tól. A probléma ott kezdődik hogy ez 2009-es ha jól tudom, és frissíteni szeretnénk a térképeket.
Tudom hogy a gyári lemez 80ezer ft környékén, és hát ha már van egy ilyen lemez, akkor nem értem hogy miért ismét 80ezer ft-ért újat venni...
A kérdés az lenne hogy ha a lemezt átmásolnánk, de az új térkép fájlokat raknánk be, akkor működhet a dolog?
TCI, MAP, és IDX kiterjesztésű fájlokat találtam a térkép mappába. honnan szedhetnék esetleg le megfelelő, friss térkép fájlokat?
2013. aug. 9. 22:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!