GPS-t térképpel vagy térkép nélkül érdemes venni?
Én azért gondolkodom inkább térképes változatban, mert a héten pénteken már használnom kellene és mivel egyáltalán nem értek a GPS-ekhez, így nem feltétlenül vacakolnék vele.
De érdekelne, hogy mennyire bonyolult utána frissíteni? Láttam olyat, ami egy év ingyen frissítéssel van. 4,3-as Navon-t néztem most. A márkáról vélemények? Elég vagy szerintetek kicsi egyébként egy 4,3-as, ami kb. 11 cm átmérőjű? Torrent oldalon nincs regisztrációm, sajnos ami volt, figyelmetlenek voltunk, nem léptünk be egy ideig és törölték.
Mindenképpen térképeset, ha nem lopkodni akarod.
Én Garmin nüvi 50 LM készüléket javasolok, ha nincs szükséged a forgalmi infókra.
Ezt 49.900 Ft-ért tudod megvenni, telje Európa rajta van. A vas, a szoftver, s a térképek is jók.
Torrentezni meg nem kell, mert élettartamra szóló ingyenes frissítés tartozik hozzá.
Szerintem is jobb térképpel venni! Azokon már eleve rajta van, árban pedig alig észrevehető az eltérés.
Amúgy szerintem a navon nagyon jó márka, abból is a szerintem a Navon Platinum Explorer a legjobb! Viszont sajnos nem tudom, hogy azon van-e térkép, vagy csak 3D útvonal, és hogy a mégtöbbet tudó iGO Primo 2.01 szoftver rajta van, vagy külön kell-e telepíteni
Az Explorert egy helyen látom csak térképpel, az is csak Magyarország, s 1 éves frissítés van rá csak 34 ezer forintért.
Nálunk a Nüvi 40 szintén csak Magyarországgal 26 ezer Ft
Nekem Navon (N490i)van. M.o térképpel vettem két éve. Regelni kell a Naviextras.com-ra,és egy éven belül "jár" egy frissítés,adtak hozzá egy kódot.
21ezer volt a 220Volt-nál.
Nagyon olcsó,egyszerű készülék,ha csak évente párszor használod,akkor elég. Tipushiba a bekapcsológomb halála,és a gyenge fényerő,alig látni,ha belesüt a nap. Én is átllítom éjszakai üzemmódra,az jobb tűző napon.
Nem rég rakattam fel rá az európa térképet,szinte bármelyik mobiltelefonokat javító cég felrakja-5ezer volt,3hónap garival+ az év vége felé vissza kell vinnem-frissítik 1x ebben az árban.
Guglizd ki a fórumját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!