Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy nagyon gyenge gépre...

Egy nagyon gyenge gépre milyen vírus kereső programot ajánlotok?

Figyelt kérdés

2 core 3 GHZ

1 gb ram

2013. aug. 7. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
annyira ez nem gyenge. Avast megy ezen a gépen: (proc: 1mag 2.8ghz, 1 giga ram) De szerintem te már használhatnál akár nod32-t is. Mondjuk az nem ingyenes...
2013. aug. 7. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:

ESET vagy nod.Ha xp akkor ESET.Magazinos kóddal eredetin használhatód. Sg.hu Nod32 fórumon mindig kiírják az aktuálisakat,amit csak regizni kell ESET oldalán és kiküldik hozzá a felh.neved és jelszavad (programba kell bemásolni)ami többnyire 1 hónapig érvényes,ritkán 2.Minden hónapba ennyi bele fér,1perc az egész :)

Avast nekem ilyen gépet is megfogta,legalábbis frissítéskor elégé.. De amúgy sem vagyok megelégedve,hagyott már cserbe párszor.

2013. aug. 7. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Én zonealarmot használok. Ez egy személyes tűzfal amibe be van építve a vírusvédelem is. Eddig nem volt még fertőzésem amit nem tudott volna megfogni. És persze ingyenes.
2013. aug. 7. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
NOD
2013. aug. 7. 09:02
 5/6 asddaasdda ***** válasza:
Avira antivirus nem fogjameg a gépet és jol véd
2013. aug. 7. 09:32
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
2. válaszolóhoz szól: Mi az hogy: ,,Eset vagy Nod"? Az eset az a cég neve, aminek van a nod32 nevű programja.
2013. aug. 7. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!