Miért nem tudok másolni rendesen semmilyen pdf olvasóból sem?
Win 8 alatt sem, de most Win 7 alatt sem másol, csak kuszaságokat, vagy egy sorban csak egy-két szót és az ékezetek is külön sorban jelennek meg, mi lehet az oka?
Mindegy, hogy billentyűkről, vagy egérről csinálom.
Használtam a Sumatra-t, másokat is, meg a jó öreg Abode Reader-t is.
"Win 7 alatt sem másol, csak kuszaságokat"
"Abode Reader"
Ezt is az egyikből másoltad?
Mibe másolod be, wordbe? Ha máshonnan másolsz bele szöveget (pl. egy weboldalról), akkor az rendben van?
Pontosan nemtom, mi az oka (ahány gép, annyi sz.ar programkáosz rajtuk), de esetleg próbáld már meg először egy jegyzettömbbe bemásolni a szöveget, elmented, és utána wordbe.
AR-t viszont csak a géphez nem annyira értők használnak inkább (általában ezt ajánlják telepítéskor stb., oszt azé'), és a helyedben leszedném mindkettőt, és próbáld már ki a foxit readert (frí), hátha azzal előrébb jutsz:
vagy a libreoffice progi is elég jól kezeli a pdfet:
Ha nem megy, akkor meg még kipróbálhatnál egy ocr progit, ami átkonvertálja egyből wordbe a szöveget (ha képekből áll a pdf, akkor vmivell gyengébb lesz az eredmény). pl. abbyy finereader (nem frí, nem óccsó):
Niles Eldredge, egy rendı´thetetlen evolucionista
szerint az o˝ smaradva´ nyok nem azt
mutatj´ak, hogy fokozatosan mennek ve´ gbe
a va´ ltoza´ sok, hanem azt, hogy „a legto¨ bb faj
eset ´ eben” hossz ´ u id ˝oszakokon a´ t „alig vagy
egy ´ altal ´ an nem halmoz´odnak fel evolu´ cio´ s
va´ ltoza´ sok”._29
Az ékezetekkel, írásjelekkel bánik rosszul. Most ez már széjjelebb terítette, de előtte egy szűk hasábban, alig olvashatóan másolt. Ez az AR volt. A Word-ba és a netes fórumokra is ugyanígy csinálja. Jegyzettömbbe még nem próbáltam, de majd megteszem. Addig is köszi.
Be tudod ide linkelni nekem ezt a pdfet?
Mert akkor megnézném, hogy WTF van vele.
Tessék a link:
Itt találhatod pl. az Élet eredete - öt kérdés... c. füzetet, melyet én nem tudok, csak ilyen hibákkal másolni. Ezek pár megás pdf-ek, nem nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!