Miert nem megy a photoshop?
Figyelt kérdés
tegnap mikor meg nyitottam a photoshop cs5be a 3d modellezest egyszeruen a gep be fagyott es csak ugy tudtam ujrainditani hogy aramtalanitottam.Mi lehet a baja? gyenge a processzor?
itt a config
2013. júl. 31. 19:11
1/4 anonim válasza:
Elég gyenge de szerintem azért menni kellene bőven rajta.
2/4 anonim válasza:
Mit keres 64 bites oprendszer 2GB memórián?
Baromi kevés a gép a Photoshophoz. Videókártyát nem tudom, de valószínűleg abból is jobb kell, meg memória (minimum 6GB kéne) mg egy jobb processzor olyan 2.7 - 3 GHz környékén.
3/4 A kérdező kommentje:
ha 6 giga ram kell ra akkor ez az oldal mert ir csak 1 gigat?
es hogy mit keres 64 bit rendszer a gepen? kerdezd meg a gyartot.ez gyarilag van telepitve
2013. aug. 1. 09:54
4/4 anonim válasza:
minimum követelmény. Nem azt jelenti, hogy elfogadható sebességen fogsz vele dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!