Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Igy fel tudom telepíteni a...

Igy fel tudom telepíteni a Windows XP-ét?

Figyelt kérdés
letöltöttem legálisan a netről egy magyar Windows XP-ét de mikor elindítom nem engedi indítani! de így el fogom tudni indítani ha: a fájlokat rámásolom egy USB-re : Másolás--Beillesztés így menne?

2013. júl. 30. 14:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
TOMAZIA19: nem akarlak megserteni, de ugy latszik nem nagyon ertesz a dolgokhoz. Fogalmad sincs mirol beszelsz.
2013. aug. 21. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
De tudom mit beszélek énse írtam semmi rosszat csak a véleményem kedves utolsó !
2013. aug. 21. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Erdekesen fogalmazol akkor velemenyt. Szerintem meg a sajat igazadrol akarsz minket meggyozni. A tenyek es a velemenyek kozott kulonbseget kell tenni. En tenykent kozoltem, hogy az XP meg mindig tamogatott es rengeteg vallalkozas hasznalja es szakmai meglatasom szerint sem elavult operacios rendszer. Epp ma telepitettem az egyik munkaallomasunkra itt meloban.

Te mivel tamasztod ala a velemenyed?

2013. aug. 21. 23:01
 14/16 soccerway ***** válasza:
De itt most nem arról volt szó hogy az xp egy vállalatnál mennyire jó vagy nem. Nálam már rég nincs, de úgy hallom egyre több dolog nem működik rajta, csak újabb windows verziókon. Tehát ilyen szempontból tényleg elavulttá válik/vált, persze nem véletlenül, el kell adni az újabb windowsokat valahogy.
2013. aug. 21. 23:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, termeszetesen egy ido utan a Microsoft le fog allni teljesen az XP tamogatasaval. Az indok pofonegyszeru, ahogy mar az elottem levo hozzaszolo is emlitette: uzletpolitika.
2013. aug. 22. 00:08
 16/16 anonim ***** válasza:
14 es 15 ös válaszadó egyetértek. Mindig kitalálnak valamit sajna hogy az új windows eltudják adni. nem is bak mert én vistát használtam és mindig azt hittem azt is fogok de most hogy megjöt az windows 8 az egyszerüen csodálatos gyors rendszer, nemtenném vissza a vistát. A windows 7 nek is bizony ezlesz a sorsa. D A cipöjét se hordja az ember mert egyszer csak kijukad elvásik minimum 3 évente ajánlot új windows telepiteni a gépre max 5 évig jó egy windows ha az ember haladni akar a koral bizony váltani kell. vista le windows 8 fel és szárnyalok D D
2013. szept. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!