Windows 7 helyett hogyan lehet Windows XP-t telepíteni?
Kicsit többet is írhattál volna h pontosan mi van.
De ha mindenképp ragaszkodsz az xphez akkor állisid be a biosba h a meghajtóról bootoljon először. Így csak beteszed a meghajtóba a telepítőt és rakhatod is fel az xp-t ahogy neked tetszik v új partícióba v a régit megformázva...
Ha nincs telepítőd akkor írd ki lemezképként amit leszedtél és már is lesz.
Ha nem tudsz szerezni írj privit.
Ha a BIOS jól van beállítva, bent az olvasóban a telepítő CD, a gép indulásakor, az operációs rendszer indulása előtt kiír valami olyasmit, hogy "CD-ről való induláshoz nyomjon meg egy billentyűt". Esetleg előfordulhat, hogy angolul. Bármely billentyűt megnyomod, el kell indulnia a telepítőnek (ha valóban hibátlan).
Amikor elér oda, hogy kiválaszthatod a HDD formázását, azt kell elvégezni. (persze egyértelműen minden adat el fog veszni a HDD-ről, de ezt remélem tudod)
Tehát semmiképpen nem a jelenlegi oprendszer elindulása után, hanem a telepítőről indítva a gépet!
Pár hete hasonló cipőbe léptem.
Én a következőkép oldottam meg:
Mivel az xp lemezt már nem ismeri fel ezért a win7 telepitő lemez segitségével töröltem a "c" particióm "d" maradt.Ezután kikapcsoltam a gépet és betettem az xp sp3 lemezt Ezzel formáztam a régi "C" mert látta és ment rá az xp.
A hiba a következő c helyett f nevet adta neki.
Én csak így tudtam megoldani.
Mielőtt valaki kérdezné a laptopomon a win 7 nem működött rendesen hang probléma volt ezért tettem vissza az xp-t.
Ja és még valami mentsd le az adatokat mielőtt nekiállsz nehogy rossz particiót törölj vagy hasonló.
Remélem segitettem.
Köszi, jól hangzik, kipróbálom.
Mentenem nem kell, mert szűz gép, az meg nekem tök mindegy, hogy a C-t esetleg F-nek nevezi át. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!