Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win8 mellé OSX lehetséges?

Win8 mellé OSX lehetséges?

Figyelt kérdés
Jah és Win8 mellett van még Win7 is (: Szerintetek A két OP rendszer mellég lehetséges még OSX is?
2013. júl. 27. 00:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, de itt inkább a géped paraméterei fontosak, nem az, hogy mi van mellette a HDD-n...

Ebbe bele se gondoltál fogadok..csak tudnám, akkor minek neked Unix.

2013. júl. 27. 00:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Gépemben egy Intel Core i3 proci van... HD 6670 Vidikari, Alaplap ASRock b75m. Am ha kérdeznétek azért kell OSX a gépemre mert kívácsi vagyok hogy milyen :D A MediaMarktban ki volt kapcsolva Macbook xD Nem tudtam kipróbálni :D
2013. júl. 27. 00:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Probalj ki egy Linux live CD-t, kb. ugyanazt a hatast fogod kapni, mint ha OSX-t futtatnal, mivel a Linux is termeszetesen Unix alapu rendszer (csak kinezetre lesz picit mas).
2013. júl. 27. 02:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Tovabba ha Linux mellett dontesz, akkor le tudsz ra tolteni Mac OSX kinezetet, es szinte tenyleg olyan lesz, mintha OSX-et futtatnal :D
2013. júl. 27. 03:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké!:) Kösz a választ kipróbálom!
2013. júl. 27. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább linux.

Pl Pearl linux.az direkt OSX copy

2013. júl. 27. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Pear Linux. Tokeletes!
2013. júl. 28. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!