Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Zenének a reflénjét szeretném...

Zenének a reflénjét szeretném sokszor egymás mellé tenni, hogyan lehetséges ez a Mp3DirecCut- al?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy a fent említett programba ugye van egy olyan rész hogy felvétel. na hát én próbáltam rákattintani hogy majd, elindítom ugyanazt a zenét media playeren és majd mikor odaér a reflénhez megnyomom a felvételet.

De mikor megnyomtam kiíra, hogy töltsem le a Lame_enc.dll prodramot, letöltöttem azután "tedd be dll fáljt a program könyvtárába " na itt akadtam el

Valaki lenne olyan szives (már aki értette hogy mit írtam) és leírná hogy hogyan kell vagy ezzel a módszerrel vagy akármilyen módon

Előre is köszönöm.

2009. jan. 28. 18:20
 1/2 yuda ***** válasza:
félreérted a programot-nem a felvétellel kell bíbelődnöd,hanem katt a: fájl/megnyitásra és olvastasd be a kívánt zenét,majd azt tetszés szerint darabolhatod-láthatod,a funkciókat-vág-szerkeszt-ezeket használd.enyém magyar,de ha a tiéd angol,akkor ennek a megfelelőjét keresd.
2009. jan. 28. 20:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Audacity-vel tudok erre megoldást. (mp3-ba mentésnél használhatod a Lame-t, ha már letöltötted...)

1-Beolvasod a mp3-at>kijelölöd a kívánt részt>nyírás a területen kívül...lekever, felkever...ha akarod

2-Szerkesztés/Másolás...elmész a kijelölt(és már vágott) szakasz végére, és Szerkesztés/Beillesztés többször is ...majd Exportálás wav-ként, vagy mp3-ként...utóbbinál szükséges a Lame encoder

2009. jan. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!