Tudtok olyan kép szerkesztő programot mondani amivel ilyet lehet csinálni?
"Hú megkeseredett..."
Bámulatos, hogy itt mennyire ért mindenki a mélylélektanhoz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..
Egyelőre te vagy, aki gyűlölködöl, továbbá hadd idézzem fel, hogy te hülyéztél le egy olyan dologban, amelyet egyszerűsége ellenére láthatólag azóta sem fogtál fel ésszel.
"Kicsit szánalmas hogy magadat..."
Téged minősít a módszer, amit feltételezel rólam, gondolom a te eszköztáradban szerepel ez a gyermeteg fortély, az enyémbe nem fér bele. Nem mondom, hogy nem volt egy-két csúnya beégésem meggondolatlan hozzászólások miatt, de ilyenkor egyszerűen a saját nickemen bocsánatot szoktam kérni, és annyi. Ez történetesen nem az az eset. Érdekes lenne továbbgondolnod, hogy eszerint melyikünk a balek, de ne erőltesd, még a végén belőled is olyan keserű mizantróp válik, mint amilyen én vagyok. Maradj csak meg olyan hamvas lelkű, segítőkész, csupaszív gyermeknek, amilyennek megismertelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!