Tudtok olyan kép szerkesztő programot mondani amivel ilyet lehet csinálni?
Igen, tudunk. Bármilyen képszerkesztővel tudsz ilyet csinálni. Ha ügyes vagy, még Paint-tel is.
Olyan programról ne álmodj, ami megszül neked egy "izzót", meg egy "mókuskereket".
"de azért lehetne egy normálisat írni amivel lehet profit is csinálni...."
Ha már szó került a normalitásról, te is linkelhetnéd normálisan a képet. Az én régi keresőm nem találja meg, amire gondolsz, csak végtelen hosszan a keresési eredményeket mutogatja. A 16. mélységig még semmiféle mókuskereket nem találtam. De amikor nem ősböngészőn vagyok éppen, hanem feltöltőkártyás mobilneten, akkor is imádom, hogy letöltetsz velem hetven mega képet fölöslegesen, ahelyett, hogy azt az egyet kéne megnéznem, amelyikről szó van.
Miután gőzöm nincs, mire mutat a linked, javaslom a Gimpet. Ez nagyjából mindent tud, ingyen van, csak rajtad múlik, mire mégy vele.
#5-ösnek: tabaki azért hülye, mert még mobilról is segíteni akar másoknak?
Egyébként neked nagyon villám lehet a neted, ha nem látod, hogy a linken bejön 2 tucat találat és csak azután jelenik meg a kérdéses kép.
"Már megbocsáss,de te vagy egy böszme amiért a saját hülyeséged miatt..."
Pontosan elmondtam, mi a probléma az ilyen típusú linkeléssel. Azért, mert a te keresőd _valahogyan_ viselkedik, egyáltalán nem bizonyos, hogy egy másik ugyanezt teszi. A saját tudatlanságod miatt hülyének tekinteni mást, nos, ez legalábbis szánalomra méltó. Ahelyett, hogy gondolkodás nélkül osztanád az észt, belinkelhetted volna pontosan a képet, ha szorul beléd némi segítő szándék is.
Például így:
Ez az?
Bármelyikkel, a Gimppel még élvezetes is. A kellékekhez én valószínűleg a Blendert venném elő, de csak lustaságból, anélkül is megy.
"tabaki azért hülye, mert még mobilról is segíteni akar másoknak?"
Kicsit szánalmas hogy magadat próbálod védeni idegen ként
pff balek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!