Át tudok pakolni pár gigát a D-ről, C-re? (többi lent)
Egyszerű a kérdés. Át e tudok tenni egyik partícióból a másikba pár gigabyte-ot? Letöltöttem egy programot. Még magyar is. (AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.2)
De nem merek egyből nyomkorászni, inkább ide jöttem kérdezni. Jó egyáltalán ez a program erre? HELP :)
"Át e tudok tenni" --> Át tudok-e tenni :)
Ha egy winchesteren van a két partíció, akkor igen, de nem veszélytelen. Attól is függ, hogy melyikről melyikre, hogyan helyezkednek el egymáshoz képest, mennyire van rendberakva az a partíció, ami kisebb lesz, stb. (Mert ugye ami kisebb lesz és "hátrébb" van, azt hátrébb kell másolni.)
De lehet, hogy ezekre figyel a progi, amit írtál. :)
Köszi a javítást. Helyesírásom egyes. Leülhetek. (néztem is milyen hülyén írtam)
Igazából volt egy kis gond.
3 partíció volt eddig a merevlemezen. C:(30GB) D:(105) E:(98)
Letakarítottam a d: partíciót. (formáztam) A fontosabb dolgokat áttettem az e: partícióra. Az megmaradt. Win7 telepítés... Partíciók... És a partícióknál el akartam osztani a c:(30gb) és a d:(105gb) partíciókat. Töröltem és nem rakta egybe őket. Eddig a partícionálatlan helyeket mindig egybe tette. Most nem. Kénytelen voltam megmaradni a 30gb-os rendszernek való partícióval. Lehet emiatt nem fog menni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!