Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Át tudok pakolni pár gigát a...

Át tudok pakolni pár gigát a D-ről, C-re? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyszerű a kérdés. Át e tudok tenni egyik partícióból a másikba pár gigabyte-ot? Letöltöttem egy programot. Még magyar is. (AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.2)

De nem merek egyből nyomkorászni, inkább ide jöttem kérdezni. Jó egyáltalán ez a program erre? HELP :)

2013. júl. 26. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:

"Át e tudok tenni" --> Át tudok-e tenni :)

Ha egy winchesteren van a két partíció, akkor igen, de nem veszélytelen. Attól is függ, hogy melyikről melyikre, hogyan helyezkednek el egymáshoz képest, mennyire van rendberakva az a partíció, ami kisebb lesz, stb. (Mert ugye ami kisebb lesz és "hátrébb" van, azt hátrébb kell másolni.)

De lehet, hogy ezekre figyel a progi, amit írtál. :)

2013. júl. 26. 12:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a javítást. Helyesírásom egyes. Leülhetek. (néztem is milyen hülyén írtam)

Igazából volt egy kis gond.

3 partíció volt eddig a merevlemezen. C:(30GB) D:(105) E:(98)

Letakarítottam a d: partíciót. (formáztam) A fontosabb dolgokat áttettem az e: partícióra. Az megmaradt. Win7 telepítés... Partíciók... És a partícióknál el akartam osztani a c:(30gb) és a d:(105gb) partíciókat. Töröltem és nem rakta egybe őket. Eddig a partícionálatlan helyeket mindig egybe tette. Most nem. Kénytelen voltam megmaradni a 30gb-os rendszernek való partícióval. Lehet emiatt nem fog menni a dolog.

2013. júl. 26. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
És most a D: (105GB) partíción mi van? Az nem üres? Mert akkor törölhetnéd, és az újrapartícionálás sokkal biztonságosabb lenne.
2013. júl. 26. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Újrapartícionálás -> mármint a partíciók módosítása.
2013. júl. 26. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
... mármint a "C" kiterjesztése annyival amennyi a "D" volt. Ezt a WIN7 is megcsinálja a lemezkezelőjében...
2013. júl. 26. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!