Android telepítés SEGÍTSÉG!?
Figyelt kérdés
Frissíteni akartam a HTC Sensation mobilomon az androidot egy alkalmazás miatt, amit jobbat kért. Letöltöttem a netről egy zip fájlt, követtem az utasításokat és most valami kalóz kínai mobilos rendszer van rajta és nem tudom, mit csináljak! Nem találok másikat és most nem tudom kezelni, semmi ötletem sincs :'( kérlek, segítsen nekem valaki, 16 éves lány voltam :((2013. júl. 25. 00:56
1/2 anonim válasza:
Hát, szarú jártál :(
Gyártó honlapján fent szokott lenni, azt ugyanígy felrakod, és nem lesz gond.
2/2 anonim válasza:
Hát keress fel valami maszek mobilost. Rakasd ujra a telefonod, annak meg kell oldania a problémát:)
+ ird ki ugy gyakorikérdésekre a kérdésed, hogy a kinai kinai kaloz rendszert hogy lehet levenni a telód:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!