A Day One nevű Mac/iOS app-nek van esetleg valamilyen Windows-os alternatívája?
Tudom, elég lehetetlen, amit kérdezek, és keresgéltem is már a neten, de nem jártam szerencsével, gondoltam, egy próbát megér itt is. Adott egy iPhone, ezen használom az app-et. Ezt nemcsak iOS-re lehet letölteni, hanem OS X-re is, és iCloudon keresztül gyakorlatilag minden, az app-ben tárolt tartalom egyformán érhető el minden platformon.
Amit keresek, az ennek valamilyen olyan Windows 7-en futó alternatívája, amit össze tudok kapcsolni iCloudon keresztül az iPhone-os app-pel, hogy a fent leírt végeredményt ugyanúgy megkapjam. Eléggé nyakatekert, és tisztában vagyok vele, hogy az ilyesmire nem igazán szokott lenni alternatíva, de hátha. Ugyanis pénzem nincs Apple-gépre (a telefont is egyetemi pályázaton nyertem), Hackintosh pedig nem játszik. Nem is értek annyit a számítógépekhez, meg a notim se felelne meg neki. Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!