Windows 7-ből hogyan varázsolhatok Osx-et? Infó lent.
Nem áttelepíteni szeretném hanem egy tök ugyanolyan kinézetet a jobb oldalról balra áteni a bezárás kis méret..
Tudom hogy van osx téma feltettem de nem változott semmi csak egy rocketdokot tett fel...
Honnan lehet ilyet letölteni?
Win 7 prof.
Köszönöm
Keress rá Google-ben különböző OS X Transformation Pack-ekre. Ezek nem témák csupán, hanem a rendszerfájlokba is belenyúlnak. Ugyanúgy Windows marad, tehát semmilyen Apple-támogatást nem élvezhetsz (a Microsoftét persze ugyanúgy), de a kinézetet majdhogynem 100%-ban átszabja neked OS X-re. Van Snow Leopard, Lion és Mountain Lion változat is, valamelyik megcseréli a vezérlőgombokat, valamelyik nem, ha komolyan érdekel, végig kell próbálgatni és akkor meglátod, melyik tetszik jobban.
De azt nem árt tudnod, hogy eléggé meg tudja fogni a gépet, és akkor csak azt éred el, hogy kiábrándulsz az OS X-ből - ami jelenleg nyilván tetszik, ezért szeretnéd a felhasználói felületet megváltoztatni. Én mindenképpen amellett vagyok, hogy inkább valahogy gyűjts össze egy eredeti Apple-gépre, mert valóban csodás élmény használni, vagy ha a géped konfigurációja alkalmas, inkább a Hackintosh-sal próbálkozz, Google erre is ad közérthető, magyar nyelvű találatokat. Ha mégis a Transformation Pack mellett döntesz, csak saját felelősségre vágj bele, mert sok vírusirtó se szereti (talán nem is alaptalanul), és ahhoz, hogy fel tudd telepíteni, szükséges a UAC kikapcsolása is, aminek hatása, hogy bármilyen program települhet a gépre a jóváhagyásod nélkül.
Köszönöm a választ, próbáltam egy párat de nem ugy változtatta meg ahogy a leírásban volt... Most tettem fel rocketdocok és egy kicsit változtattam..
Egyébként ezen menne Os x ? Ha feltelepíteném attól félek hogy nem lesz driver hozzá mert 7 hez is sokat keresgéltem még megtaláltam..
Adat: Dula core 1,8 ghz, Sis mirage 3 384mb, 2 gb ram, stb... Jaj és laptop!
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!