Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet elmenteni a...

Hogyan lehet elmenteni a virtual dj-vel készített mixeket?

Figyelt kérdés

Épp most töltöttem le a virtual dj 6.0 pro verzióját és nem tudom elmenteni az alkotásaimat:D!Leszedtem hozzá vmi "lame_enc.dll" nevű file-t amivel elvileg lehet menteni mp3-ba...valaki létszíves érthetően írja le lépésről lépésre mit kell csinálnom.

(U.I:1-2 mixelő tipp-trükk is jöhet;) )

2009. okt. 21. 19:54
 1/6 anonim válasza:

Én már rég használtam, szal nem tudom már hogy-hogy kell.

De regisztrált "eredeti" kell hozzá asszem, a triallal nem megy.

2009. okt. 21. 23:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez nem trial.Crackelt verzió:) Mikor elindítom ki ír egy hibát:"The database on drive C: is corrupted.Go to config/browser and click Fix to fix the C:database."

ezt le okézom és már el is indul a progi.Akkor ezzel nem lehet menteni mixet?

2009. okt. 22. 11:26
 3/6 anonim válasza:

Elsö vagyok.

Megvan, ottvan alul hogy record: [link]

Abba menj bele, és nyomd be a felvételt.

És ha vége akkor elmenti((:

2009. okt. 22. 12:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen tudom hogy ott kellene de pontosan mit hogy állítsak be?Itt egy kép hogy van most beállítva:

[link]

Mit állítsak át hogy letudjam menteni?

2009. okt. 22. 14:19
 5/6 A kérdező kommentje:
A kérdés már nem aktuális.Annyi volt a baja hogy nem a virtual dj mappába akartam menteni a mixemet...most már tudtam menteni mixeket!Köszi azért a segítséget:)
2009. okt. 22. 21:44
 6/6 anonim válasza:
valamiért nem megy nekem... tudna vki segíteni pls. az a baj h amikor megnyomom a start recording -ot akk alul kiírja h record error.. alá meg h Can't open MP3 Encoder. Ez mi?
2012. jún. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!