Melyk jobb a gta san andreas vagy a gta 4?
Igen, egyetértek a repülőiskolás nehézséggel, de inkább kihívásnak fogtam fel. Jobb, mintha könnyen át lehet ugrani.
De ami miatt nevetségesen leegyszerűsödik a GTA IV:
1. Taxi. Gyakorlatilag nem is kell autókázni a városban, nem kell helyismeretet kialakítani, mert az első sarkon elfogott taxival el lehet jutni mindenhová 70 dollárért. Akkor minek a nagy térkép?
2. Végtelen lőszer 1000 töltény megszerzése után. Nem kell ecsetelni, 20 perc alatt el lehet ütni annyi fegyverest, ami az öröklőszer megszerzéséhez kell. Ezzel teljesen elvész a fegyverboltok értelme.
3. Kilövés előre autóvezetés közben. SA-ban még nem lehetett csak kétkerekűvel, max oldalra(drive-by), ami elég körülményes volt, de éppen attól élvezetes. IV-ben már lehet előre is lőni, mint egy tankkal. Ezzel minden üldözős jelenet nehézségi foka nullára csökkent.
4. GPS. Ismét egy pofon a helyismeretnek, hiszen szép színes vonal vezet el a célig, mint egy fogyatékost. Lehetetlen eltévedni.
5. Zoom, aminek a segítségével szinte mindenkit leszedhetünk még azelőtt, hogy meglátna. Hacsak nem szaladunk bele a tűzharc közepébe, sérülés nélkül meg lehet úszni a missziók 3/4-edét.
6. Minimális mennyiségű repülős misszió.
Egy szó mint száz, nagyon szép a GTA IV, sok a jó újítás(Internet, fejlett randizás, telefon) de számomra nem kihívás, és ezért nem tetszik. Nem élvezetes ennyi segítséggel. De aki nem ért egyet, az játssza végig, majd utána játssza végig a SA-t és a Vice City-t újra. Érezni fogja a különbséget.
én is kedvelem a négereket Foreman rulez ( Dr House xd)
de a Gta 4 élethűbb
15:00
San Andreashoz van Nico Bellic skin
2009-11-05 20:40 :
Teljesen eggyet értek veled, semmi nehézség nincs a 4-be...
Mellesleg a rasszistáknak télleg ottvan a niko belic mód,
Meg fejlesztések pl : A telefon,a fejlett randi,GPS,Internet oké lehet hogy jó ötlet, de nincs semmi szükség rá.. :S nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!