Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért laggolgat a Planetside2?...

Miért laggolgat a Planetside2? (bővebb info lent)

Figyelt kérdés

Nos, aki nem ismerné, annak leírom: a Planetside2 egy MMOFPS játék, ahol 3 hatalmas kontinens van, és rengetegen játszanak egyszerre (egy-egy megyében akár több 100 ember játszhat), ingyenes, szép grafikája van, kissé optimalizálatlan.

A gondom az, hogy a játék tök jól megy, amíg nincsenek olyan sokan (kb 30 emeber alatt), de mikor már többen vannak, akkor elkezdek laggolni, FPS mutató kb 20 on van (legnagyobb laggom 17 FPS amitt láttam, nem nézem azt folyamatosan).

Gépem:AMD FX 6100 (alap órajel)

HD7770 OC verzió

Asrock 970 Extreme3

8 gb ram, FSP Hexa 500W

Netem: 10 megás

max letöltöési seb.: 1,3 mb/s

max feltöltési seb.:65kb/s

Kérdésem meg az lenne, hogy mikor sokan vannak, akkor a net miatt, vagy a gép miatt laggol a játék (vagy mindkettő). Illetve a net lassúsága okozhat fps csökkenést?(nem dobálgat a játék, mert nagy a pingem)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 19. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon nagy :)

Netem: 10 megás

max letöltöési seb.: 1,3 mb/s

Ha a neted letöltési sebessége 1,3 akkor az nem 10 megás! Lehet hogy annyit fizetsz, de akkor át vagy verve.

Valószínű, hogy a gép lesz a hibás, próbáld lejjebb venni a grafikát

2013. júl. 19. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy hogy van ez a net, de sztem nem vagyok átverve.

1. itt csináltam tesztett : [link]

egyértelműen kimutatta, hogy 10 megás

2. haveromnak 25 megás, és ő kb 3,5 mb/s-el tud maximum letölteni, ez is aránylik az ennyémhez (25-3,5 10-1,3)

3. nagyon olcsó :)

Nah, egy fontos dolgot kihagytam, ha minimumra veszem a grafikát (csak a full hd marad), akkor kb 2 fps-sel lesz többem, mint maxon. (ezért gyanakszok netre, vagy még lehet, hogy a proci a gyenge)

2013. júl. 19. 21:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Utána olvastam, a netnek, és úgye 10mbit ("megás")

8bit= 1 byte

10 mbit = 10:8 mb= 1,25 mb, szóval az 1,3 még ennél jobb is...

És kérem többször ne írjon olyat, amit nem is tud..

2013. júl. 19. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudom én ezt, csak a kedves kérdező azt nem szíveskedte elmondani, hogy két különböző mértékegységet említ a kérdésben.
2013. júl. 19. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor én kérek elnézést, mint mondtam, nem értek annyira a nethez.
2013. júl. 19. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, én vagyok a végén a hülye, mert a kérdésben világosan le van írva, csak nem olvastam el eléggé. Szerintem próbáld meg felrakni a legújabb drivereket, az 50-120%-ot szokott dobni fps-en
2013. júl. 19. 23:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom.
2013. júl. 20. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!