Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki mondana nekem egy...

Valaki mondana nekem egy nyílt viágú fps játékot? Hasonlót keresek mint a Planetside2 vagy a battlefield multi része.

Figyelt kérdés
Próbáltam a planetside 2-t de sajnos az nekem nagyon laggol,nem tudok ellene mit tenni.De érdekelnek a nyílt világú fps játékok,amikben sok ember rohan szembe egymással.Felőlem lehet fps mmo is.Az ilyen wow és tera féle mmokat már próbáltam,és nem igazán jöttek be.Az fpst jobban kedvelem.Szóval ha valaki tudna ajánlani egy nyílt világú online fps-t annak megköszönném nagyon.
2013. júl. 7. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Minecraft.Eléggé nagy terep és bármit csinálhatsz. :) xd
2013. júl. 7. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért nem éppen erre gondoltam,de....köszönöm :D
2013. júl. 8. 10:13
 3/5 anonim válasza:

Borderlands 2,Call of Duty 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,Sniper elit V2,Crisis 1,2,3,GTA 1,2,3,Vice City,San Andreas,4,5(az majd ősszel jön ki),Assasin's Creed 1,2,Brotherhood,Revolution,3

Na ezekkel sztem elleszel 2018-ig:D

2013. júl. 24. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Fallen Earth
2013. aug. 8. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
a call of duty mióta nyílt világú kedves 3.? :D
2014. nov. 8. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!