Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 7 32mb van a gépemen, de...

Adrian0312 kérdése:

Win 7 32mb van a gépemen, de nem tudom hogy eredeti-e?! 64mb-es kéne WIN 7 Loader v2.2.1-el!

Figyelt kérdés
Tehát 32 mb-es win 7 van a laptopomon , és aktiválva is van , de nem tudom ,hogy eredeti-e vagy ez a win7 loader-el lett "eredetivé" varázsolva ! Nekem kéne 64mb-es win7 ezzel a loader v2.2.1 nevű programmal ! hogy csináljam ? töröljem le az egész windows-t vagy csak egyből futtassam vagy hogy ? aki ért ehhez a programhoz kérem írja le hogy mit hogy csináljak ?
2013. júl. 18. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Töltesz le egy 64 bites Win7-et, formázod a partíciót, felteszed a 64 bitest és aktiválod...

[link]

2013. júl. 18. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Hol tudom formázni a patríciót ? írjam ki dvd-re a 64mb-es win7-et ? ez a loader 2.1.1 mire jó ?
2013. júl. 18. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:

"Hol tudom formázni a patríciót ?"

[link]

Ezen a linken látod a 7. képnél tudsz formázni. Ezt a linket használd, mert a másikon hiányzik pár kép...

"írjam ki dvd-re a 64mb-es win7-et ?"

Igen. Egy ISO fájlt kell letölteni és azt kell kiírni bármilyen íróprogival "képfájl lemezre írása, "képfájl felírása" vagy hasonló funkcióval és így tudsz róla bootolni...

Egyébként az 64 bites oprendszer és nem 64 megabites...

"ez a loader 2.1.1 mire jó ?"

Ettől fog eredetinek tűnni az oprendszered, hogy 30 napnál tovább tudd használni...

2013. júl. 19. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget !

Akkor először , lekel törölnöm a windowst magától , és a kiírt win 7 64bit-et kell bootolni ? akkor utána a loadert futtatni ?

2013. júl. 20. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:

A törlés maga a formázás lesz.

1. Lemented a cuccaidat a rendszerpartícióról, ami kellhet.

2. Boot a telepítőlemezről, itt tudsz majd formázni.

3. Felteszed az új oprendszert, futtatod a loadert.

4. Ez után már "eredeti" lesz. Teheted fel a drivereket és egyéb progikat

2013. júl. 20. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!