Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Használt Windows 7 64 bites...

Murzsa Roland kérdése:

Használt Windows 7 64 bites változatot szeretnék telepíteni eredeti licenszel és CD Kulcsal! Feltudom telepíteni gond nélkül ha csak az éb gépemen lenne?

Figyelt kérdés
Elég drágák az eredeti OP rendszerek, így gondoltam veszek egyet használtan. Eredeti licensz és CD Kulcs van hozzá de nem tudom hogy feltudom-e rakni, úgy értem engedélyezi-e! ha csak az én gépemen lenne úgy engedné? mert azt tudom hoyg egyszerre két külön gépen nem lehet ugyanazzal a cd kulcsal aktiválni! Előre is Köszönöma válasz!
2013. jan. 14. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:

"Eredeti licensz és CD Kulcs van hozzá de nem tudom hogy feltudom-e rakni, úgy értem engedélyezi-e! ha csak az én gépemen lenne úgy engedné? "

Ha "dobozos" változat, akkor igen, ha "OEM", akkor nem. De utóbbinál elég bekamuzni telefonon, hogy elromlott a gép, és cserélni kellett, ha nem hajlandó telefonos aktiválással sem megoldódni.

2013. jan. 14. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!