Mit csináljak hogy gyorsabb legyen a gépem?
gépem adatai:
Intel pentium 4 CPU 2.4Ghz, 512 mb ram,Nvidia Geforce 6200
elég régi gép,újjat nem akarok venni mostanában,
a netem már már valamikor elég lassú
szeretném hogy valamivel gyorsabb legyen.
a számitógépemet megtisztítani CCleaner nevü programot használom,minden héten lefuttatom 1x
milyen programmal tisztítsam meg?
vagy mit csinálhatok hogy gyorsabb legyen?
a gép már vagy 10 éves is van lassan, de még perpill nem nagyon tudok új sz.g-t venni.
nemrég volt újratelepítve tehát azt nem akarom megint.
Valóban, ha az általad leírt dolgokat elvégezted (rendszer-tisztítás, újra telepítés), csak a RAM bővítése jöhet szóba. 2 GB-nál nagyobbra nem érdemes, mert úgysem tudná kezelni. Viszont az ilyen régebbi gépeknél az a gond, hogy pont a régebbi típusú RAM-ok drágábbak, mint a korszerűbbek...
Bizonyos esetekben még a HDD töredezettség-mentesítése is jelent bizonyos gyorsulást, de a RAM bővítés mindenképpen jót tesz.
értem,köszönöm szépen
és 512 mb ram kb mennyibe kerülne erre a gépre?
nem igazán szeretnék túl sokat költeni rá.
mert erre a gépre már annyira nagyon nem éri meg
viszont új gépre ahogy írtam is,nincs kes:D
Először azt kell kideríteni, melyik típusú memória van (kell) a gépedbe. DDR, az biztos, de 1-2-3? Nagy eséllyel "sima" DDR, vagyis 1-es, esetleg DDR2. Ez azért fontos, mert nem mindegy!
A választékból itt (is) tudsz csemegézni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!