Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám olcsón megúszni,...

Hogyan tudnám olcsón megúszni, ha a laptopomat szeretném kicsit átnézetni, hogy egy kicsit gyorsabb legyen?

Figyelt kérdés
Töredezettség mentesítettem meg easy cleanereztem, plusz még hangja sincs a laptopmnak azóta, és szeretném ha egy hozzáértő kicsit átnézné, de nem akarok erre tízezreket fizetni. Tud valaki erre megfelelő megoldást???

2013. márc. 12. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
valaki ,akiben megbizol + teamviewer
2013. márc. 12. 11:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajna nincs ilyen ismerősöm, aki értene ezekhez a dolgokhoz :-( Mi az a teamviewer???
2013. márc. 12. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:

teamviewer

egy program ,amely osszekapcsol ket szamitogepet interneten keresztul igy

tavoli vezerles jon letre , magyarul valaki tud javitasokat es egyeb muveleteket vegrehajtania gepeden ugy hogy nem vissze sehova...

2013. márc. 12. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
A teamviewer olyan program, ha lenne olyan ismerősöd aki ért a gépekhez,akkor mind a ketten feltelepititek a teamwiever progit,ipcimet megadod neki és igy ő neten keresztűl be tud lépni a gépedre az otthonából és át tudja nézni a gépedet hogy milyen driver , vagy program hiányzik a gépedről és akkor nem kell szervizbe elvinni hogy pénzért átnézzék a géped,
2013. márc. 12. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:

spytulk

koszonom a kiegeszitest

annyit tennek hozza ,hogy talan itt is meglehetne honositani ezt a modszert...nagyon sok kerdes gyorsan es egyszeruen meg lenne oldva .... bizalom kerdese :-(

2013. márc. 12. 12:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! Ehhez tényleg bizalom kell, hogy valaki bele tudjon nyúlni úgy a gépembe és ne aggódjak emiatt. Bár igazából ha végiggondoljátok, akkor a hozzáértő szakembereknek végülis mindegy, hogy hogyan javítja a gépemet: ha átviszem hozzá vagy ha online módon csinálja. Energiában neki ugyanaz, tehát semmit sem spórol azon, ha online javít... Ráadásul még le is kell töltenie egy ilyen progit, plusz csatlakoznia kell hozzám... Ez maximum akkor éri meg neki, ha utálja az embereket és nem akar velem találkozni.
2013. márc. 12. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:

ez is egy nezopont ,de

az enyem inkabb ez:

pl. az egyszeru oldalat nezem : en itt vagyok , a gep 250 km-re es felrakok egy virusirtot ,azonnal lehetseges ...

2013. márc. 12. 12:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Igazad van! Ez is működhet, főleg ha lusta lennék és nem szeretném a gépemet elcipelni. Igazából inkább jobban bízom valakiben, akit látok, hogy mit is csinál a gépemen ott helyben. Meg ugye a fizetés: mikor adom cserébe a lóvét? Ha nem ismerjük egymást, akkor valakinek bizalmat kell szavaznia elsőre. Vagy én fizetek előre és reménykedem abban, hogy az illető csinál is valamit, vagy ő csinálja elsőre a melót és utána ő reménykedik, hogy nem verem át és utalom a pénzét... Szóval személyesen tisztább a dolog. Legalábbis nekem!

Azért köszönöm!!!

2013. márc. 12. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!