Hogyan tudnám olcsón megúszni, ha a laptopomat szeretném kicsit átnézetni, hogy egy kicsit gyorsabb legyen?
teamviewer
egy program ,amely osszekapcsol ket szamitogepet interneten keresztul igy
tavoli vezerles jon letre , magyarul valaki tud javitasokat es egyeb muveleteket vegrehajtania gepeden ugy hogy nem vissze sehova...
spytulk
koszonom a kiegeszitest
annyit tennek hozza ,hogy talan itt is meglehetne honositani ezt a modszert...nagyon sok kerdes gyorsan es egyszeruen meg lenne oldva .... bizalom kerdese :-(
ez is egy nezopont ,de
az enyem inkabb ez:
pl. az egyszeru oldalat nezem : en itt vagyok , a gep 250 km-re es felrakok egy virusirtot ,azonnal lehetseges ...
Igazad van! Ez is működhet, főleg ha lusta lennék és nem szeretném a gépemet elcipelni. Igazából inkább jobban bízom valakiben, akit látok, hogy mit is csinál a gépemen ott helyben. Meg ugye a fizetés: mikor adom cserébe a lóvét? Ha nem ismerjük egymást, akkor valakinek bizalmat kell szavaznia elsőre. Vagy én fizetek előre és reménykedem abban, hogy az illető csinál is valamit, vagy ő csinálja elsőre a melót és utána ő reménykedik, hogy nem verem át és utalom a pénzét... Szóval személyesen tisztább a dolog. Legalábbis nekem!
Azért köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!