Milyen programmal lehet sima képre mozgó képet rakni?
-ingyenes legyen
-ne keljen regisztrálni
A photoshopon kívül nincs semmi?(ebből mindig csak fizetősöket és regisztrációsokat találok)
Szerintem elég egyértelmű,hogy mit akarok,de inkább részletezem,akkor....
Szóval sima képre,akarok mozgót rakni.Van egy sima képem(az a kép ami nem mozog) és egy mozgó képem(gif,mozog).Jöjjön egy példa
Ez a sima kép
Ez a mozgó kép
Azt akarom,hogy a kutyás képen legyen a mozgó kép(mondjuk a kutya fején legyen a virág).Ha ezt mondjuk paintba csinálnám,akkor nem mozogna a mozgó kép,szóval kell egy program,amivel rátudom a kutyafejére tenni a virágot,úgy hogy az mozogjon is
Nem ezt a képet akarom elkészíteni csak példának linkeltem ezeket a képeket(nem bírom a csillogó cuccokat)...na mind1
Senki se tud ilyen programot úgy tűnik a photoshopon kívül szal hagyjuk az egészet
Ezzel a programmal:
Advanced GIF Animator
Szétszedtem a gif animációt az alkotó képeire.
Utána ezzel a programmal:
PhotoFiltre
mindegyik alkotóképnek a fehér hátterét átlátszóvá tettem.
Az átlátszó alkotóképek alá tettem a kutyát. Így lett 3 kép, amin rajta volt a kutya, meg a fején a 3 féle virág.
Utána ezzen az oldalon:
Összeraktam a 3 képből a gif-et.
"Ezzel a programmal:
Advanced GIF Animator
Szétszedtem a gif animációt az alkotó képeire."
húúú ez nem kell :D
IrfanView is tudja bőven
ma 14:42!
Na az meg nekem nem kell.
Utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!