Honnan tudnék letölteni teljes értékü, normálisan használható Nero-t?
Figyelt kérdés
Már egy csomó helyen peróbáltam, de mindenhol van valami gikszer (szériaszám, file corrupted stb...)2013. júl. 14. 07:36
1/10 anonim válasza:
nem okoskodni akarok,de mi a fene az ,amihez neked feltétlen kell az az idétlen Néro ?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem veszem okoskodásnak, minden jotanács jól jön.
Pl ehhez kéne:
2013. júl. 14. 07:49
3/10 A kérdező kommentje:
2013. júl. 14. 07:50
4/10 anonim válasza:
szoftverbázisra menj fel és ezt szedd le... : Nero Burning Rom 8.3.6.0b (magyar) és már több éve ezt használom de teljesen meg vagyok vele elégedve a sorozatszámot meg írd be a google ba hogy Nero 8.3.6.0 serial és ott találsz sokat hozzá de ha nem jó egyse akk dobj egy üzit és elküldöm neked...
5/10 A kérdező kommentje:
Oké, nekiállok :)
Köszi a segitséget!
2013. júl. 14. 08:53
6/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Most a Nero-val megvagyok, jelzem nagy küszködések árán. Sikerült amit fentebb belinkeltem, viszon szörnyü lassu progi , állandóan lefagy!
Az Asampoo val lehetséges az amit belinkeltem pár sorral feljebb?
2013. júl. 14. 11:22
9/10 anonim válasza:
Passz, nem tudom.
Ha mindenképpen Nero kell, akkor jó lenne letorrentezni.
The Pirate Bay
Keress rá.
G.
10/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2013. júl. 14. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!