Hol találok egy jól használható képkereső programot?
Vszeg a tűzfalad megfogja őket.
De télleg ott a gugli...
A google képkeresője nem képes olyan találatokat adni, amelyeknek köze lenne a beírt szóhoz. Egész konkrétan egy nevet beírok (egy bizonyos nevet) és ahhoz tartozó képekre lenne szükségem. A név első része: Maria. A teljes név beírásakor alig jelenik meg 1-1 női kép...
Régebben volt egy klassz képkereső programom, ami nagyon jó találatokat hozott fel, de sajnos a neve nem jut eszembe.
Kikapcsolt tűzfallal sem mennek a képkeresők.
Egész pontosan a Free Picture Finder-nél nincsenek találatok, de még a Budapest kifejezésre sem ad egyet sem. A Ginipic el sem indul.
Egy kereső sem fog úgy keresni, ahogy te szeretnéd. Mivel webfejlesztéssel foglalkozom, ezért elmondhatom neked, hogyha a weben közzétett képhez nincs semmilyen szöveges tartalom kapcsolva a képhez, akkor a kereső nem fogja azt megtalálni.
Ha Maria képéhez, nincs megfelelő tartalom társítva html-ben akkor a kereső nem fogja csak úgy kitalálni a képről, hogy bakker azon ott tényleg Maria van.
Sőt még akkor sem lesz a keresés eredménye megfelelő, ha Maria képéhez mondjuk Pista megnevezés társul.
És mi van akkor, ha mondjuk a világhálón Maria-ról nincs is kép felrakva?
Értem amit írsz. Az a lényeg, hogy régebben volt olyan feltelepített képkereső program a gépen, ami megtalálta. Tudom, hogy a szöveg alapján, de azt nem tudom milyen elven működött. Gyenge emlékeim szerint nem csak a kép környékén lévő kódokban keresett. Le volt ez írva a help-ben és érezhetően relevánsabbak voltak a találatok. OK, az tény, hogy egy kulcsszóra felhozott 300 találatot és abban volt néhány darab, ami kellett.
Általában google és a többi képkereső jó, de most már csak egy képkereső programot szeretnék a gépemre. Az említetteknél nem indul el a keresés, pedig nem akadályozza semmi. Még fizetnék is a programért (nem vagyok spurnyák), ha működne.
Tehát már csak önmagában egy gépre telepíthető képkereső program is elég lenne.
Nem tud valaki ilyet?
Még nem találtam, úgyhogy jöhet.
A Google képkereső nem elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!