Sxstrace. Exe Hiba javítása?
Figyelt kérdés
Fel tettem a mortal kombat komplete edition és nem indul el!
azt írja ki: az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert párhuzamos konfigurációja helytelen.A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy az sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat.
újratettem a Gépemet Win7 Ultimate, Google-ba próbáltam utána nézni de semmi hasznos nincs. segítsetek PLS
ugyan ez a telepítő másik gépen FUT!
#hiba #sxstarace.exe
2013. júl. 12. 14:26
12/19 Snoopy89 válasza:
fel tudná valaki tenni megint mi a megoldás mert a link már nemjó:S
13/19 anonim válasza:
Ha-ha én ezért mentettem le! :D
Amúgy annyi az egész, hogy az összes Visual C++-t, x86-64-et tartalmazó telepítő, egyben. Szóval töltsd le mindent és menni fog.
16/19 Namesys válasza:
18/19 anonim válasza:
Sajnos amit küldtetek linket már nem létezik valaki segítsen mit kell letölteni köszönőm
19/19 anonim válasza:
Help! Nekem is ugyanez a bajom most akkor pontosan mit is tegyek?
szedjem le a programok közül és tegyem fel újra, vagy mit tegyek? SOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!