Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek? Alice madness...

Mit tegyek? Alice madness returns: nem működik az esernyő!? Segítség!

Figyelt kérdés

elértem a játéknak arra a részére, ahol jön egy háromfejű olajszörny. na és ott kéne használnom az esernyőt, de csak nem nyílik ki. olvastam valami lock up-ról, de nem egészen világos, hogy mi az.most mit tegyek?esernyő nélkül nem tudom legyőzni! ://

és a legrosszabb az, hogy olvastam több ilyen kérdést, de egyik sem segített.és azért ez a játék túl drága volt ahhoz, hogy itt a 3. százalékánál elakadjak, csak mert az egyik kellék nem működik.valami tanács? :(

2013. júl. 12. 11:19
 1/2 A kérdező kommentje:

és az aliceinput fáljban az E-nél ez a sor van:

Bindings=(Name="E",Command="TriggerBlock",Control=False,Shift=False,Alt=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)

ez jó így?

2013. júl. 12. 11:25
 2/2 A kérdező kommentje:
már megoldódott a probléma!az én játékomból hiányzott egy rész és azért nem ment, de keressetek rá erre az esernyőre angolul, és ott lesz egy tutorial.az alatt lesz egy letöltési link, amire kattintsatok rá.majd rakjátok be az alice mappájába, és nyissátok meg az arcivumát.ezután rakjátok bele az alice mappájába azt, ami ez archivumban van.ha valaki nem értené, akkor írjon privátba és szívesen levezetem neki
2013. aug. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!