Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Alice Madness Returns: esernyő...

Alice Madness Returns: esernyős balhé Origin kliensen keresztül hogyan oldható meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elakadtam a játékban, ahol a Menacing Ruin nevű dögöt kell leszedni egy esernyővel, de beállított "E" gombra semmi reakció. A billentyűzet átvariálásával már volt néhány próbálkozásom.

Több helyen olvastam, hogy a játék könyvtárában kell átírni néhány dolgot, de nekem ilyen nincs, mert az Origin kliensén keresztül szereztem meg és játszom vele.

Mit tudok tenni?

2013. júl. 7. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia.nekem is az esernyővel van gondom.de nem egészen értem.akkor te most megoldottad?leírnád részletesebben?mert nekem még mindig nincs megoldás rá, pedig még ki is írtam ide, de senki sem válaszolt.. :)
2013. júl. 26. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, sikerült megoldani!

Még kiírásom előtt átolvastam a korábbi, ebben a témában feltett kérdéseket, de mindegyiknél azt hittem, hogy az azoknak szól, akik feltelepítették a játékot és rendelkeznek játékkönyvtárral.

De nem. Az egyik lognál ott a válasz.

Idézem:

Chrisxxxholic válasza:

töröld az "AliceInput" fájlt először (keresd meg a keresővel), mielőtt ezeket teszed:

1. A játékban, az eszközök beállításánál nyomd meg az alapbeállításokat "default"

2. Lépj ki a játékból.

3. A játék indítása.

4. Játssz az alapbeállításokkal

5. Miután megölted a szörnyet akkor cseréld ki a vezérlőket, ha akarod...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..

Nekem már attól működött, hogy kitöröltem az AliceInput fájlt (Start menü -> Keresés programokban és fájlokban -> Írd be, hogy AliceInput -> Jobb klikk és törlés)

A többit szerintem azért írta le a kolléga, mert megváltoztatta a billentyűzetkiosztást.

Próbáld ki :)

Azt hiszem a későbbiekben is elő fog fordulni ugyanez a hiba, amikor a kártyákat kell eltaposni. Majd kiderül.

Hajrá!

2013. júl. 28. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!