Alice Madness Returns: esernyős balhé Origin kliensen keresztül hogyan oldható meg?
Sziasztok!
Elakadtam a játékban, ahol a Menacing Ruin nevű dögöt kell leszedni egy esernyővel, de beállított "E" gombra semmi reakció. A billentyűzet átvariálásával már volt néhány próbálkozásom.
Több helyen olvastam, hogy a játék könyvtárában kell átírni néhány dolgot, de nekem ilyen nincs, mert az Origin kliensén keresztül szereztem meg és játszom vele.
Mit tudok tenni?
Szia!
Igen, sikerült megoldani!
Még kiírásom előtt átolvastam a korábbi, ebben a témában feltett kérdéseket, de mindegyiknél azt hittem, hogy az azoknak szól, akik feltelepítették a játékot és rendelkeznek játékkönyvtárral.
De nem. Az egyik lognál ott a válasz.
Idézem:
Chrisxxxholic válasza:
töröld az "AliceInput" fájlt először (keresd meg a keresővel), mielőtt ezeket teszed:
1. A játékban, az eszközök beállításánál nyomd meg az alapbeállításokat "default"
2. Lépj ki a játékból.
3. A játék indítása.
4. Játssz az alapbeállításokkal
5. Miután megölted a szörnyet akkor cseréld ki a vezérlőket, ha akarod...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Nekem már attól működött, hogy kitöröltem az AliceInput fájlt (Start menü -> Keresés programokban és fájlokban -> Írd be, hogy AliceInput -> Jobb klikk és törlés)
A többit szerintem azért írta le a kolléga, mert megváltoztatta a billentyűzetkiosztást.
Próbáld ki :)
Azt hiszem a későbbiekben is elő fog fordulni ugyanez a hiba, amikor a kártyákat kell eltaposni. Majd kiderül.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!