A Windows 8 rendszer aktiválása. De hogyan?
Figyelt kérdés
Néhány hete kaptam egy laptop-ot, amin Windows 8-as operációs rendszer van. De nemrég megjelent egy "A Windows aktiválása Aktiválja a Windows rendszert a gépházban" felirat, amely vízjelként működve mindig ott van a képernyő jobb alsó részén. Viszont a gépházban nem látható semmiféle aktiválási rész, ahol lehetne, ezért most mindig ott van.
hogyan tudnám aktiválni h eltűnjön? :O
A segítséget előre is köszönöm. :)
2013. júl. 10. 13:12
1/4 anonim válasza:
ha a win8 hoz kaptál telepitő cd akor azon keresd ha nem rendelkezel cd vel akor szopacs és egy idő után csőkentet modba indul a géped
2/4 anonim válasza:
Kitöröltél egy programot,ami a windows 8adat eredetivé csinálta.Torrenten van hozáá aktivátor,nézz ott.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
még csak néhányszor kapcsoltam be, pont azért hogy ne állítsak el semmit, mert majd csak az egyetemen fog kelleni ősszel, ezért nem is értem h miért csinálja..
de nem vagyok egy számítógépes zseni szóval azt hiszem inkább szakemberhez fordulok :)
2013. júl. 15. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!