Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom letörölni a...

Hogyan tudom letörölni a Windows 7-et?

Figyelt kérdés

Fennt volt nekem az xp, és azt gondoltam, jó lesz a gépemre a 7 is de használhatatlan lassú... Nem sikerül újratelepítenem a Windows XP-t mert a CD már nincs meg, viszont letöltöttem és ezt irta ki amikor telepiteni aartam: This program is blocked due to compatibility issues.

Setup cannot conttinue because the version of Windows on your computer is newer than the version on the CD

2013. júl. 8. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
bebootolod cdről és leformázod
2013. júl. 9. 00:15
 2/7 A kérdező kommentje:
az rendben van, de nem tudom a bootolást hogyan kell hogy CD-röl legyen
2013. júl. 9. 00:42
 3/7 anonim ***** válasza:
természetesen a gépedtől függően F2 F8 F10 F12 ESC DEL billentyűk valamelyikét meg kell nyomni bekapcsolásnál, és ott már váltogathatod is a bootsorrendet
2013. júl. 9. 00:45
 4/7 A kérdező kommentje:
próbálom váltogatni, de minden gombnál elkezd pittyegni a gép és nem csinál semmit
2013. júl. 9. 00:50
 5/7 A kérdező kommentje:
kivétel persze a nyilaknál meg a kilépés stb... váltogatni azaz nem tudom :P
2013. júl. 9. 00:51
 6/7 anonim ***** válasza:
hát.. most ennél több nem megy, ha nem tudom a bios típusát
2013. júl. 9. 00:53
 7/7 A kérdező kommentje:
valahogy sikerült megoldanom köszi :)
2013. júl. 9. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!