War Thunder fps probléma. Mit csináljak?
letöltöttem a játékot, és teljesen lebutított grafikán (very low) is csak 25-30 fps-el pörög a játék. ha ködbe vagy felhőbe szállok, akkor valamikor 20 alá is megy. azt hallottam, hogy sokkal jobban viszik a gépek a WarThundert, mint a World of tanksot. pedig nekem ott fullon 60 fps-t produkál. Mit tehetnék, hogy legalább medium beállításokkal játszhassak War thunderrel normális fps mellett? VGA driver frissítés semmit sem javított.
Config:
intel i5 proci
6db ddr3
nvidia geforce 610m VGA
Valószínűleg newm vetted le teljesen a grafikát.
Amúgy a War Thunder sokkal nagyobb pályát használ.
Ennek következtében nagyobb teljesítményű gép is kell hozzá.
A GT610M pedig nem olyan hűdejó kártya.
A Wt gépigénye valszeg rossz!!!
Nekem mindenem az ajánlott gépigény felett van és low grafikán is max 25 fps-em van...
Vga:gt620, mi a véleményetek errol a vgarol?
4ttil4, ha az enyémre gondolsz (gt 620) akkor tévedésben vagy mert ez egy igencsak jó vidikártya...
És a kérdezőnek:a tankos rész a szar mert a repülősön van 60fps-em a tankoson 20 alatt...
Igazából nagyon szánalmas, hogy egy ilyen gép ne tudja futtatni normál fps-en... Maradok a wotnál;)
És ha valakinek feltűnt a tankokkal bele lehet menni a fákba, elég gagyi 2014-es játékhoz képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!