Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van mindig tele a C...

TSkull kérdése:

Miért van mindig tele a C meghajtó?

Figyelt kérdés
Mi a nyavaját lehet vele kezdeni? Szándékosan 60 gigát hagytunk C meghajtónak, hogy ilyen dolgok ne történjenek. Persze programok nagy részét oda telepítem, viszont a nagyobb programokat nem. Tegnap előttig még 13 giga volt a C -n szabad, viszont pillanatok alatt lement 1.5-re. Semmi különöst nem csináltam, csak megnéztem egy filmet youtubon, ami igaz, hogy letöltődik, de tudtom szerint amikor végzel vele, le is törlődik a gépről. Dustbuster, absolute uninstaller, lemezkarbantartó, mindet végigfuttattam, de nyertem 1 gigát. A lapozófájl sem lett több a neki kiírt 2.5 gigánál. Egyik legnagyobb mérgem tud lenni ezen a Földön a számítógépek ilyen jellegű rejtélyes önállósodása. HEEEELP

2013. júl. 6. 13:29
 1/1 anonim válasza:
szektorhibás lett a vinyód:/ nekem is ez lett vele
2013. júl. 6. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!